1 maart 1979 - heden

Geschiedenis

Plomp funderingstechnieken is begonnen op 1 maart 1979 onder de naam C.P. Plomp hei- en baggerwerken.  Samen met zijn vrouw Marry startte Kees Plomp met één machine in het grondverzet, gehuisvest is aan de Geerkade 60 te Wilnis. Na anderhalf jaar is er een tweede machine bijgekocht voor heiwerkzaamheden. Ook is het eerste personeelslid in dienst getreden.

In het jaar 1982 is het bedrijf verhuisd naar Papekop aan de Papekopperdijk 19. Tot het jaar 1996 is het aantal kranen gegroeid tot 5 machines van het merk P & H, welke houten en betonpalen konden heien met valblokken en dieselblokken.

In het jaar 1996 heeft het bedrijf een eerste nieuwe machine gekocht van het merk THW (Woltman). In het jaar 1998 is het eerste hydraulisch heiblok geïmporteerd uit Korea.In het najaar van 2007 komt er een nog een nieuwe Kobelco machine bij. De daarop volgende jaren groeide het bedrijf snel.

In het jaar 2001 is de naam gewijzigd naar Plomp Funderingstechnieken VOF en is door de groei van het bedrijf  in het jaar 2005 een nieuw kantoor in gebruik genomen aan de Papekopperstraatweg 40 A te Papekop.

Inmiddels is Plomp Funderingstechnieken een BV en is het personeelsbestand gegroeid tot ruim 35 personen, waaronder ook twee monteurs en chauffeurs, beschikken we over een goed geoutilleerde werkplaats en is er ruimte voor incompany trainingen of een gezellige bijeenkomst. De dagelijkse leiding is overgedragen naar de zonen Arie en Ruud Plomp.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

    Naam

    E-mail

    Tel nr.

    Bericht

    Voor een stevig fundament